rESTAURANT

Ne jemi një restorant i qetë, i pozicionuar në zemër të Tiranës, më saktë në Rrugën Brigada e VIII tek Ish Blloku. Në hyrje, klientët përshëndeten me aromën e orizit të freskët dhe me pamjen e kuzhinierëve që përgatisin me kujdes një sërë sushi rolls dhe sashimi.