fbpx

Web development

Bubbles

Ribrandimi më i ri nga ekipi i Spontan Creative Media për platformën më të rë në sektorin e shëbimeve Bubbles.Bubbles është një sipërmarrje që nëpërmjet aplikacionit siguron transportin e rrobave nga shtëpia e klientit në pastrimin kimik të dëshiruar dhe anasjelltas, duke eleminuar riskun e humbjes së veshjeve. Bubbles është edhe një nga idetë fituese …

Bubbles Read More »

Amina Projects

“AMINA: Gouvernance de la société civile Less femmes leaders dans la Algérienne” is the project implemented organization based in Brussels, by Mediter, which aimed to Mediterranean connect all the women leadership. countries to And in the empower framework of this project, SCM was responsible entire publication, from the cover design, to text placement to the …

Amina Projects Read More »

GET-GentlEnter Technologies

GET. GentlEnter Technologies Tiranë 2018.  App development collaboration dditi.com:www.gentlenter.com Identity Find it on Play Store & App Store – Get Gjithcka   Spontan Creative Media is responsible for creating some videos for GET Lingerie US Campaign https://youtu.be/DIwkf1dJPr8   US Campaign Social https://youtu.be/psmpPZu1uI4