fbpx

Brand & Identity

Bubbles

Ribrandimi më i ri nga ekipi i Spontan Creative Media për platformën më të rë në sektorin e shëbimeve Bubbles.Bubbles është një sipërmarrje që nëpërmjet aplikacionit siguron transportin e rrobave nga shtëpia e klientit në pastrimin kimik të dëshiruar dhe anasjelltas, duke eleminuar riskun e humbjes së veshjeve. Bubbles është edhe një nga idetë fituese …

Bubbles Read More »

Bujtinat e Lugines

Imazhi më i ri i krijuar nga ekipi i Spontan Creative Media për Bujtinat e Lugines në Valbonë. Bujtinat e Luginës janë destinacioni më i ri turistik në mrekullinë përallore të Valbonës, mes maleve dhe ajrit të freskët karakteristikë e vendit. Natyra e egër, mikpritja dhe rehatia e bëjnë këtë vend një nga destinacionet që …

Bujtinat e Lugines Read More »

NEO Electronics

NEOADS is the newest marketing tool for business in Albania. The device will have a two-sided screen incorporated, which will transmit the commercials. This product will provide constant visual content to the products on the customer’s table, except for the convenience of charging. Spontan Creative Media was responsible for the logo creation. NEOSTORE      …

NEO Electronics Read More »

Set-Tour LAB

Set Tour Lab is the best lab for entrepreneurs that aim to invest in tourism. Set-Tour Lab promises to train all aspiring youngsters that want to have a profession on: food processing, hospitality etc. Spontan Creative Media was responsible for the logo creation. SCM also worked on hosting service for web pages, creating profiles in …

Set-Tour LAB Read More »

Feel Albania

Our goal is to create a revolutionary online visual experience that accompanies travelers through every step, pre-travel of their journey to Albania, helping them to seek, find and order travel experiences, which most closely match their interests and desires. Help them having an unforgettable experience feeling Albania. Spontan Creative Media is responsible for logo creation.