fbpx

App Development

Bubbles

Ribrandimi më i ri nga ekipi i Spontan Creative Media për platformën më të rë në sektorin e shëbimeve Bubbles.Bubbles është një sipërmarrje që nëpërmjet aplikacionit siguron transportin e rrobave nga shtëpia e klientit në pastrimin kimik të dëshiruar dhe anasjelltas, duke eleminuar riskun e humbjes së veshjeve. Bubbles është edhe një nga idetë fituese …

Bubbles Read More »

Flamechat

You don’t have to be lonely anymore. Discover & Chat with nearby verified adults who enjoy safe dating, one night stand adventures and the thrill of casual hookup culture. Start the flame now by becoming part of our big kind hearted community.

LalaFeed

Find all the technology news in one place and choose from your favorite sites to read. Save your favorite articles in favorite section by swiping an item to the left. In this app you will find feeds like Techcrunch, Techmeme, Axios (Tech), HackerNews, Business Insider, The Verge, Product Hunt, Recode, TheNextWeb, VentureBeat, HackerNoon, TheHackerNews or …

LalaFeed Read More »