Bujtinat e Lugines

Imazhi më i ri i krijuar nga ekipi i Spontan Creative Media për Bujtinat e Lugines në Valbonë. Bujtinat e Luginës janë destinacioni më i ri turistik në mrekullinë përallore të Valbonës, mes maleve dhe ajrit të freskët karakteristikë e vendit. Natyra e egër, mikpritja dhe rehatia e bëjnë këtë vend një nga destinacionet që duhet të shohesh dhe vizitosh të paktën një herë në jetë..