Bubbles

Ribrandimi më i ri nga ekipi i Spontan Creative Media për platformën më të rë në sektorin e shëbimeve Bubbles.
Bubbles është një sipërmarrje që nëpërmjet aplikacionit siguron transportin e rrobave nga shtëpia e klientit në pastrimin kimik të dëshiruar dhe anasjelltas, duke eleminuar riskun e humbjes së veshjeve. Bubbles është edhe një nga idetë fituese të sfidës @ideaalbania 2019. Spontan Creative Media gjithashtu është duke zhvilluar aplikacionet e Bubbles për App Store & Play Store. Bashkangjitur ju prezantojmë me imazhin e ri…