fbpx

adm

Bubbles

Ribrandimi më i ri nga ekipi i Spontan Creative Media për platformën më të rë në sektorin e shëbimeve Bubbles.Bubbles është një sipërmarrje që nëpërmjet aplikacionit siguron transportin e rrobave nga shtëpia e klientit në pastrimin kimik të dëshiruar dhe anasjelltas, duke eleminuar riskun e humbjes së veshjeve. Bubbles është edhe një nga idetë fituese …

Bubbles Read More »

Bujtinat e Lugines

Imazhi më i ri i krijuar nga ekipi i Spontan Creative Media për Bujtinat e Lugines në Valbonë. Bujtinat e Luginës janë destinacioni më i ri turistik në mrekullinë përallore të Valbonës, mes maleve dhe ajrit të freskët karakteristikë e vendit. Natyra e egër, mikpritja dhe rehatia e bëjnë këtë vend një nga destinacionet që …

Bujtinat e Lugines Read More »

UFC Albania

Spontan Creative Media is responsible for creating some videos for UFC Albania. https://youtu.be/SLUOrXP5q7M Instagram story version : https://youtu.be/iZP3_9OibFI

Dont’t Let Go

A game tha requires to hold the point without letting go or collision with the falling mines. Wich each record you get a position on the leaderboard. The more points you get the higher achivements you collect, there are 39 levels to reach. You can find it on App Store & Play Store.

Zogu Tunes

Zogu Tunes was a game created by Spontan Creative Media in 2014, just to test how the Albanian market would react to a game of this nature. The idea behind “Zogu Tunes” came from the world wide phenomenon “Flappy Bird” and the singer Tuna, wich in that time released her famous hit “Fenix” featuring Cozman. …

Zogu Tunes Read More »